Fijn wonen begint in

Bronkhorst-Andel

Op een mooie locatie in de nieuwe wijk Bronkhorst in Andel, ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling B.V. aan de Kroonsappel, Boerengroen en Roem van Altena 26 woningen waaronder twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen. De kleinschaligheid van het project maken het in Bronkhorst Andel straks gezellig wonen. Je bent er snel thuis!

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT!

Contact

Type F en G │ 19 t/m 22

Vier levensloopbestendige woningen

In nieuwbouwplan Bronkhorst Andel komen vier levensloopbestendige woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Dit nieuwe woningtype (bouwnummers 19 t/m 22) komt op de plaats van vier van de acht twee-onder-één-kapwoningen die in het huidige nieuwbouwplan zitten.

Bekijk de woningen

Van starters- tot twee-onder-één-kapwoningen

Zeer gevarieerd aanbod

In Bronkhorst Andel worden 8 twee-onder-één-kapwoningen en 18 hoek- en tussenwoningen gerealiseerd. De hoek- en tussenwoningen aan de Kroonsappel en Boerengroen komen in meerdere varianten beschikbaar en zijn geschikt voor starters en doorstromers op de woningmarkt. De brede hoekwoning kan tevens optioneel aangepast worden naar een volledig woonprogramma op de begane grond. De twee-onder-één-kapwoningen met oprit en garage liggen aan de Roem van Altena. Vier aan de ene zijde van de straat en vier aan de andere zijde. Daardoor is er keuze in de ligging en ontstaat er variatie in het straatbeeld. Deze twee-onder-één-kapwoningen én de hoek- en tussenwoningen staan garant voor jarenlang woonplezier.

Bekijk het aanbod!

Knipoog naar de jaren '30

De ontwerper aan het woord

De woningen zijn ontworpen door Struik & Partners bouwkundig buro uit Woudrichem. Ontwerper Johan van Bijnen:

“Bij het ontwerpen van de woningen heb ik rekening gehouden met verschillende doelgroepen en prijsniveaus. Deze uitgangspunten hebben geresulteerd in ruime tweekappers en rijwoningen voor gezinnen, starters en senioren. De tweekappers staan aan beide zijde in de Roem van Altena en de rijwoningen aan één zijde van de Kroonsappel en Boerengroen. Alle woningen hebben een traditionele dorpse uitstraling met een knipoog naar de jaren 30.”

heerlijke vloerverwarming

Duurzaamheid

Een groot voordeel van de nieuwe woningen in Bronkhorst Andel is dat ze gasloos zijn. Ze worden voorzien van een duurzame luchtwarmtepomp en krijgen comfortabele vloerverwarming op de begane grond. Duurzaam wonen is goed voor het milieu en aantrekkelijk voor de energielasten.

Actueel aanbod woningen

Klik op de kavel van jouw keuze om meer informatie te lezen.

En hier vind je de schitterende woningen

Bronkhorst-Andel

Ontwikkeling:
Jansen Bouwontwikkeling B.V. Wijchen

Verkoop & informatie:
De Makelaars van Altena
Burg. van der Lelystraat 16a Woudrichem
T: 0183-307040
E: woudrichem@dmva.nl