Genieten van een duurzame luchtwarmtepomp en comfortabele vloerverwarming

Duurzaamheid is bij ons vanzelfsprekend

Luchtwarmtepomp en vloerverwarming
De woningen in Bronkhorst Andel zijn voorzien van een luchtwarmtepomp en vloerverwarming op de begane grond. Zo is er minder stofcirculatie en is er altijd een aangename temperatuur in huis. De woning wordt met vloerverwarming op de begane grond comfortabel verwarmd. Je bent verzekerd van een duurzame woning met lage energiekosten.

WTW-unit
De ventilatie speelt een belangrijke rol en zorgt voor voldoende frisse lucht, zonder dat je een raam open hoeft te zetten. De warme zomerzon blijft dus lekker buiten! Ventileren gebeurt met warmteterugwinning (WTW-unit) en daarmee bespaar je eveneens veel energie, want warmte uit de lucht wordt eenvoudig terug gewonnen en daardoor bespaar je op de energiekosten.

Nog energiezuiniger
Je gezinssituatie, het weer en je verbruiksgedrag bepalen uiteindelijk of je energiezuinig woont. Heb je een groot of een klein gezin of ben je alleen, ben je veel of weinig thuis en hebben de elektrische
apparaten een energiezuinig label? Dit heeft allemaal invloed op het werkelijke verbruik. Je kunt de woning optioneel nóg energiezuiniger uitrusten door middel van het toepassen van extra zonnepanelen.
Zo wek je nog meer groene energie op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

"De luchtwarmtepomp vervangt de traditionele CV-ketel"