Heerlijk ontspannen in een nieuwe (t)huis!

Wonen in Bronkhorst Andel

Op een mooie locatie in de nieuwe wijk Bronkhorst in Andel, ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling B.V. aan de Kroonsappel, Boerengroen en Roem van Altena 26 woningen waaronder twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen. De kleinschaligheid van het project maken het in Bronkhorst Andel straks gezellig wonen. Je bent er snel thuis!

volop in de natuur

De afgedamde Maas is beeldbepalend en heeft grote aantrekkingskracht op zowel de bewoners zelf als mensen uit de weide omgeving. Voor nog meer natuurbeleving ‘op het ritme van eb en vloed’ kan je een bezoek brengen aan Nationaal Park De Biesbosch. Dit prachte en gratis te betreden natuurgebied ligt op slechts 20 autominuten van Andel.

ontdekken & beleven

De geneugten van het gemoedelijke centrum liggen op luttele minuten fietsen. Sport, scholen, natuur en winkels zijn ook altijd dichtbij. Daarnaast is het meer dan de moeite waard om de omgeving van Andel te gaan verkennen: er is genoeg te ontdekken en te beleven, vooral langs de rivier de Maas met volop recreatiemogelijkheden Wil je wat verder weg dan brengt het wegennet rondom Andel je snel waar je heen wilt.

sportief

Je hoeft je niet te vervelen want er wordt in Andel veel georganiseerd onder andere door de actieve Oranjevereniging Juliana. Zij zetten allerlei feestelijkheden op voor jeugd en volwassenen. Heb je zin om je sportief uit te leven? Sparta ’30 is de lokale voetbalvereniging waar het fijn voetballen is en waar sociale contacten ontstaan en onderhouden worden. Ook de zeer actieve tennisvereniging LTC Altena is een aanrader om je bij aan te sluiten.