Verkoop gestart!

Verkoopprocedure

De verkoop is gestart en de toewijzing gaat plaatsvinden. Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid van de woningen.

Alles over de verkoopprocedure

Inschrijven

Als eerste stap kun je jezelf als belangstellende aanmelden om op de hoogte te worden gehouden over Bronkhorst Andel. Vul hiervoor je gegevens in bij INSCHRIJVEN. Er wordt direct dan ook een persoonlijk account voor je aangemaakt.

download het formulier

Financiële haalbaarheid

Goed voorbereid inschrijven straks bij de start van de verkoop? Doe een financiële haalbaarheidscheck! Download (en print) het formulier hieronder. De ingevulde haalbaarheidscheck kun je als de verkoop start, bijvoegen in de digitale inschrijfmodule. Een haalbaarheidscheck die aantoont dat de gewenste woning ook daadwerkelijk financierbaar is, geeft je voorrang bij de woningtoewijzing. Vragen hierover? Neem dan contact op met De Makelaars van Altena, tel 0183-307040.

Starters op de woningmarkt kunnen bij de Gemeente Altena een starterslening aanvragen!
Klik hier voor meer informatie.

Financiële haalbaarheidscheck

Verkoop en toewijzing

De verkoop is gestart op 24 juni jl. De toewijzing gaat plaatsvinden. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Na de inschrijfperiode worden de woningen in de week van 14 juli a.s. toegewezen. Krijg je helaas geen woning toegewezen, dan plaatsen wij je op de reservelijst. Mogelijk dat je dan gebeld wordt als er iemand afvalt.


Wachtlijstsysteem

Gemeente Altena hanteert een wachtlijstsysteem. Klik hier voor meer informatie.

Verkoopgesprek

Heb je een woning toegewezen gekregen dan word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek met de makelaar. In verband met het coronavirus stemmen wij met je af, hoe de afspraak het beste kan plaatsvinden.
Wij nemen in het gesprek alles met je door over jouw woning in Bronkhorst Andel zoals alle technische details van de woning, de gewenste kopersopties en de voorlopige planning.

Vragen hierover? Neem contact op!
De Makelaars van Altena, T 0183-307040 E woudrichem@dmva.nl